Zamieszczone przez eaglemirek
[O2] Nie działają spryskiwacze
Zwiń
X
-
[O2] Nie działają spryskiwacze
Skończył mi się płyn do spryskiwaczy w czasie jazdy. Kupiłem płyn do spryskiwaczy zimowy, zalałem i nic... Zbiornik pełny, pompka słyszę, że pompuję ale ze sprysków nic nie leci ani z przodu ani z tyłu. Sprawdzałem w bagażniku nic nie jest mokre ale jest sucho, z przodu też jakoś sucho, ale płynu ubywa. Z prawego spryskiwacza trochę czasami coś wyleci, ale nie tyle, żeby można było wyczyścić szybę. Co się mogło stać, ewentualnie co sprawdzić?"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
-
-
Biszczu, a nie zamarzło aby?
u nas przymrozki były
jak masz mozliwość to albo przedmuchaj wężyki powietrzem albo wstaw do ciepłego garażuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyBiszczu, a nie zamarzło aby?
u nas przymrozki były
jak masz mozliwość to albo przedmuchaj wężyki powietrzem albo wstaw do ciepłego garażu
Zamieszczone przez demmsiBiszczu nie chciało Ci się założyć czujnika poziomu płynu do spryskiwaczy i masz :diabelski_usmiech
Tez bym obstawiał że przymarzło..."Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz